Forum

Notifications
Clear all

sale adidas schoenen

1 Posts
1 Users
0 Likes
948 Views
Perferinga
Posts: 4
Topic starter
(@perferinga)
New Member
Joined: 9 months ago
De sneaker van adidas heeft een relatief druk bovenwerk met verschillende overlays van gemengd materiaal op een mesh-basis. Dit ontwerp is kenmerkend voor hardloopschoenen uit de late jaren '90 en vroege jaren '00, waarvan sommige de afgelopen jaren door adidas zijn uitgebracht. Een zo'n ontwerp is de adidas Torsion TRDC, die het onderwerp was van meerdere samenwerkingen en succesvolle kleurenschema's voor algemene releases. De sneaker in kwestie lijkt een geremixte versie te zijn van de Savage-hardloopschoen van Three Stripes, sale adidas schoenen nederland die oorspronkelijk werd uitgebracht in de late jaren '90.

adidas nmd uitverkoop online  heeft een waslijst van impactvolle medewerkers op zijn roster, en een van de sterkste is niemand minder dan Pharrell Williams. De creatieve polymath en de Three Stripes hebben samen een indrukwekkend portfolio van samenwerkingsproducten en nu lijkt het erop dat beide partijen nog een colorway met een N. E. R. D. -thema zullen lanceren. Deze aanstaande vertolking is een eerbetoon aan de band - met leden Pharrell, Chad Hugo en Shay Haley - en de 20e verjaardag van 'In Search of... ' - hun debuutalbum dat op 12 maart 2001 uitkwam.

De adidas-familie is nu zes jaar oud en als er iets is dat we hebben geleerd in termen van zijn release-methoden, is het dat beide partijen een voorliefde hebben om dingen interessant te houden. Op elk willekeurig moment konden Ye en zijn team een nieuwe colorway onthullen, een oude iteratie aanvullen, een regionale exclusieve lancering uitvoeren  adidas yeezy online aanbieding of zelfs een nieuw silhouet laten vallen, en dat laatste gebeurde net voor zijn geheel nieuwe adidas YEEZY BSKTBL KNIT "Slate Blue. ”

Na de release van Campus 80 "Towelie" voor 4/20, maakt adidas zich op om zijn samenwerking met South Park uit te breiden met schoenen die zijn geïnspireerd op de vier hoofdpersonages. De adidas Originals Stan Smith "Stan Marsh" leidt de inkomende mix van sneakers. Geïnspireerd door Stans iconische bruine jas met een rode kraag, blauwe hoed met een adidas originals nederland rode puffball en rand en een blauwe jeanslook, heeft de schoen een felblauw leren bovenwerk. Afgezien van bijpassende suède tongen, wordt de schoen geaccentueerd door contrasterende rode suède spatborden.

 
Share: