Forum

converse chuck tayl...
 
Notifications
Clear all

converse chuck taylor all star

1 Posts
1 Users
0 Likes
365 Views
Likakil
Posts: 4
Topic starter
(@likakil)
New Member
Joined: 11 months ago

Här är allt du behöver veta om converse chuck taylor all star Seasonal Colour Hi Grey. Denna diskreta färgsättning är både mångsidig och tidlös. Bär de h?r med nästan allt från din favoritdenim till chino-shorts. Dessa är verkligen durante fantastisk vardagsvisp och ytterligare ett snyggt alternativ från Converses SS20-sortiment. För att hålla den trogen originalet sträcker sig en överdel av canvas över den h?r Chuck Taylor. Färgsättningen är också en klassiker, mediterranean sea den ljusa nyansen audio-video grått och matchas mediterranean sea en ren vit mellansula.

 
Scooby-Doo x  converse chuck 70 Higher Top Black Multi är en av flera iterationer av klassiska Converse-silhuetter och kommer att släppas we samarbete med den ikoniska Scooby-Doo-serien. Paren har konstverk från showen och skildrar legendariska karaktärer, vilket erbjuder dig en funky twist until klassisk design! Det här paret i synnerhet autorizar upp en flamboyant darstellung över hela ovandelen, & visar Scooby själv & hans medföljande karaktärer we Mystery Machine-fordonet.
 
Om i är ett fan audio-video gammaldags amerikansk animation, då är Scooby-Doo x Communicate Chuck Taylor All Celebrity High Top White Multiple ett måste för noise samling. Den sprudlar audio-video nostalgiska vibbar, den är gjord i samarbete mediterranean sea Hanna Barbera och förtjänar en plats i noise dagliga rotation den här säsongen. Scooby-Doo All Celebrity High Top arbetar på en ren vit éphémère converse classic chucks och fungerar på durante canvasbas som är mångsidig och slitstark på detsamma tid. Till skillnad från många av Converses andra färgställningar, tappar denna version minimalismen till förmån för relativt detaljerade illustrationer.
 

Samla hela gänget när Scooby-Doo by converse jack purcell Low Top Dark Multi har anlänt! Tillverkade i samarbete med living room ikoniska amerikanska animerade serien som i stort sett om svedits in i vår barndom, dessa är hun perfekta sneakers för att rocka för de där extra gamla skoldagarna när du bara vill luta dig tillbaka, koppla audio-video och minnas den gamla goda tiden. Scooby-Doo Disadvantage arbetar på en slitstark canvasbas och är målad i ett helt svart färgschema så att hun kan rockas med vem passform som helst. Medan de hålls ganska minimala.

Share: